specials header image

Geschiedenis van Parkroad Cafe

De Parkroadstudio in Voorburg is reeds jarenlang een muzikaal begrip. Vele nationale- en internationale musici hebben inmiddels de weg naar de Parkroadstudio gevonden. De Parkroadstudio was tevens de thuisbasis voor het zeer populaire muziekprogramma ‘Parkroad Cafe’, welke elke vrijdagavond live bij Radio West wordt uitgezonden. Inmiddels is het radioprogramma Parkroad Cafe zodanig spectaculair gegroeid, dat moest worden uitgeweken naar een grotere ruimte. En die werd gevonden aan de Nobelstraat 11b, onder de rook van de Haagse Toren. Daar is in korte tijd een waar media- Mekka gerealiseerd.

Op de begane grond worden de live- uitzendingen verzorgd vanuit de professionele radiostudio, terwijl In de gewelven van het historische pand op de “Parkroad Stage” en in ons “Lounge-theater”, met grote regelmaat live-acts optreden.

Evenementen

Bij Parkroad Cafe kunt u ook terecht voor de totale verzorging van uw bruiloft, verjaardagsfeest, reünie, receptie, vergadering, jubileum en training. De intieme sfeer en historische locatie maken Parkroad Cafe de uitgelezen plek voor een geslaagde festiviteit. Samen met u wordt gezocht naar de beste formule, waarbij geheel met uw wensen rekening wordt gehouden. Parkroad Cafe biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 125 personen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om uw wensen te bespreken.

Radio maken

Zelf radio maken is een onvergetelijke teambuildingsactiviteit. In het media-mekka Parkroad Cafe kunt u met uw bedrijf of afdeling zelf radio maken. Onder begeleiding van vakbekwame professionals verzorgt u met uw team de redactie, de productie en de presentatie van uw eigen radioprogramma. In deze radio workshop bedenkt u het thema van het programma, nodigt u interessante gasten uit uw netwerk uit voor de uitzending, schrijft u de aankondiging en interview vragen en maakt u zelf de jingles en de playlist. En dan is het Showtime, de eerste jingle start en vanaf nu is er geen weg terug meer. Gedurende twee uur luisteren jouw relaties, familie en vrienden, via het internet 2 uur lang, naar uw eigen radioprogramma. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om uw wensen te bespreken.

Teambuilding

Een goede samenwerking is vaak the key to succes binnen een bedrijf. Toch loopt dit meestal niet van een leien dakje. Door teambuilding geef je deze sfeer een positieve boost. Het programma van Parkroad Cafe ‘Business on Air’ bevat bij uitstek alle ingrediënten om een geslaagde teambuilding te realiseren:

  • één gemeenschappelijke doel
  • betrokkenheid van teamleden bij het doel én bij elkaar
  • duidelijke verdeling van rollen en verantwoordelijkheden
  • heldere werkafspraken, procedures en afspraken
  • onderling vertrouwen, waardering en respect

Meer info

Waarom parkroad cafe business on air?

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders van 18 jaar en ouder weleens online naar de radio luistert. Dit betekent dat bijna 6 miljoen Nederlanders via het internet radio beluisterd. Een aantal dat nog hoger ligt als ook het online luistergedrag van tieners wordt meegenomen.

Parkroad Cafe 24/7 heeft via het streamkanaal op internet een bereik van ca. 25.000 luisteraars en via het Parkroad Cafe Youtube-kanaal inmiddels meer dan 10.000 viewers. Parkroad Cafe biedt u met het unieke programma ‘Business on Air’ naast een gedegen teambuilding, tevens de gelegenheid om uw onderneming wereldwijd via het internet op ludieke wijze te promoten. Bovendien blijven de opnames van het radioprogramma eigendom van uw onderneming en mogen derhalve via de daarvoor bestemde kanalen te allen tijde ter promotie worden ingezet.

Meer info

Programma

Om 14.00 uur worden u en uw medewerkers van harte welkom geheten in de Parkroadstudio. Na een korte uitleg over het programma, wordt het gezelschap onder begeleiding van het professionele Parkroadstudioteam uitgenodigd voor een aantal workshops:Vanaf 14.45 uur zal het gezelschap beginnen met het volgen van de diverse workshops. Om 17.00 uur volgt er een centraal productie- en regieoverleg, waarin de uiteindelijke radio-uitzending wordt samengesteld. Om 18.00 uur wordt er gezamenlijk gegeten. 19.30 uur is een ieder stand by, om vervolgens om 20.00 uur live op zender te gaan. Om 22.00 uur wordt de champagne ontkurkt, wordt er een toast uitgebracht op het succes van deze productie en krijgt het gezelschap de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje terug te kijken op deze bijzondere en vooral inspirerende dag. Om 23.00 uur sluit de Parkroadstudio haar deuren en keert het gezelschap voldaan huiswaarts.


Tijdens de gehele dag (14.00 uur – 23.00 uur) zijn koffie, thee, wijnen, bier en frisdrank beschikbaar.
Om 18.00 uur wordt er deelgenomen aan een buffet naar keuze.
Tussen 22.00 uur – 23.00 worden er hapjes geserveerd.
De Radioworkshop biedt plaats aan minimaal 10 personen en maximaal 60 personen.

Desgewenst kunt u deze dag op beeld vast laten leggen en kunt u bovendien het arrangement uitbreiden met een tweetal workshops TV maken.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.